Arkisto

Suomen rukousviikot

SUOMEN RUKOUSARMEIJA TIIVISTÄÄ RIVEJÄÄN                
                                               
”Työ on suuri ja laaja, ja me olemme muurilla hajallamme, kaukana toisistamme. Missä kuulette torven soivan, sinne kokoontukaa meidän luoksemme. Meidän Jumalamme sotii meidän puolestamme”.                                  
Neh. 4:19-20

Jukka Jämsénille rukous on jokapäiväistä leipää

Jukka Jämsénin tie vei aggressiivisesta ateismista uskoon. Kun hän tuli uskoon, hän otti Raamatun todesta. Kokonaisuuteen sisältyvät myös armolahjat ja rukousvastaukset.  Jukka on mukana Kristuspäivässä 2.12.

Nuorena Jukka Jämsén (53) piti luonnossa liikkumisesta. Hän etsi sieltä kauneutta ja hyvyyttä.

”Muun muassa lapsuudenperheeni jännitteistä johtuen aloin kuitenkin nähdä, ettei maailmassa ole kovin paljon kauneutta. Päinvastoin. Päädyin ensin käytännölliseen ja sitten aggressiiviseen ateismiin.”

Rukoilevat äidit Suomessa

Joka viikko ympäri maailmaa äitien rukousryhmät kokoontuvat tunniksi rukoilemaan lasten, koulujen, opettajien, koulun henkilökunnan ja hallinnon puolesta.

Rukoilevat äidit, Moms in Prayer International, on ekumeeninen äitien rukousketju, joka on saanut alkunsa Kanadassa vuonna 1984 ja toimii nyt jo 145 maassa; Suomessakin vuodesta 2010 lähtien. Rukousketjun näkynä on, että jokaisen koulun puolesta rukoiltaisiin, niin Suomessa kuin koko maailmassa.

Kristuspäivä 2.12.2017

Näkymä vuoden 2008 Kristuspäivästä Turkuhallissa.

Kristuspäivä 2017 kutsuu Turkuhalliin

”Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, jotta tämä kansa oppisi, että sinä, Herra, olet Jumala! Vastaa ja käännä heidän sydämensä taas puoleesi!” – (1 Kun. 18:37)

Näin rukoili profeetta Elia Israelin puolesta, kun kansan sydämestä käytiin taistelua. Tämä on myös Kristuspäivän johtoajatus, kun kristityt kautta maan tulevat yhdessä rukoilemaan Suomen puolesta.

Valoksi kansoille -rukousseminaari

Rukous lähetyksen puolesta

Jeesus tuli kaikkia kansoja varten. Kansat eivät asu enää kaukana meistä. He ovat tulleet kotiovellemme. Mikä on Jumalan unelma maahamme tulleista ja kaukana asuvista kansoista? Miten me voimme olla mukana toteuttamassa Jumalan suunnitelmaa ja rukoilla työn puolesta?

Seminaari on kaikille avoin, mutta mukaan kutsutaan erityisesti seurakuntien rukous- ja lähetyspiirejä. Alustajina pastori Timo Keskitalo, kouluttaja Virpi Nyman, Päivi Peittola KRS:n Helsingin työstä. Ylistystä johtaa Kristiina Tanhua-Laiho

Sivut