Arkisto

Rukoile kansat Kuninkaalle! -rukouskoulutus

Rukouskoulutus Jeesuksen antaman lähetystehtävän loppuunsaattamisen puolesta

Munkkiniemen kirkolla, Tiilipolku 6, Helsinki

Koulutus innostaa, rohkaisee ja antaa välineitä rukoukseen lähetystyön puolesta. Opetettavat aiheet nivoutuvat Raamatun opetuksiin ja niitä havainnollistetaan tapauskertomuksilla ja videoilla. Koulutus antaa konkreettisia välineitä rukoukseen: ymmärrystä siitä, mitä rukoilla ja miten saada lisätietoa rukousaiheista. Jokainen kokoontumiskerta sisältää käytännön rukousharjoituksen. 

Koulutuksen aiheina:

Pohjoismainen rukouskonferenssi 13.-15.4.2018 Kokkolassa

Viime vuosina pohjoismaista rukouskonferenssia on järjestetty vuorotellen eri pohjoismaissa. Nyt koemme kuinka Jumala osoittaa kohti Kokkolaa ja konferenssin valmisteluita värittää suuri ilo ja odotus!

Kokkola on monella eri tapaa mielenkiintoinen paikka ja uskomme todella Herran kohtaavan meitä ja puhuvan meille, ja että me Hengen johdattamina saamme rukoilla niiden asioiden puolesta jotka ovat Hänen sydämellään!

Nyt on aika etsiä Herraa yhdessä Pohjolan puolesta - tapaamisiin Kokkolassa!

Suomen rukousviikot

SUOMEN RUKOUSARMEIJA TIIVISTÄÄ RIVEJÄÄN                
                                               
”Työ on suuri ja laaja, ja me olemme muurilla hajallamme, kaukana toisistamme. Missä kuulette torven soivan, sinne kokoontukaa meidän luoksemme. Meidän Jumalamme sotii meidän puolestamme”.                                  
Neh. 4:19-20

Jukka Jämsénille rukous on jokapäiväistä leipää

Jukka Jämsénin tie vei aggressiivisesta ateismista uskoon. Kun hän tuli uskoon, hän otti Raamatun todesta. Kokonaisuuteen sisältyvät myös armolahjat ja rukousvastaukset.  Jukka on mukana Kristuspäivässä 2.12.

Nuorena Jukka Jämsén (53) piti luonnossa liikkumisesta. Hän etsi sieltä kauneutta ja hyvyyttä.

”Muun muassa lapsuudenperheeni jännitteistä johtuen aloin kuitenkin nähdä, ettei maailmassa ole kovin paljon kauneutta. Päinvastoin. Päädyin ensin käytännölliseen ja sitten aggressiiviseen ateismiin.”

Rukoilevat äidit Suomessa

Joka viikko ympäri maailmaa äitien rukousryhmät kokoontuvat tunniksi rukoilemaan lasten, koulujen, opettajien, koulun henkilökunnan ja hallinnon puolesta.

Rukoilevat äidit, Moms in Prayer International, on ekumeeninen äitien rukousketju, joka on saanut alkunsa Kanadassa vuonna 1984 ja toimii nyt jo 145 maassa; Suomessakin vuodesta 2010 lähtien. Rukousketjun näkynä on, että jokaisen koulun puolesta rukoiltaisiin, niin Suomessa kuin koko maailmassa.

Kristuspäivä 2.12.2017

Näkymä vuoden 2008 Kristuspäivästä Turkuhallissa.

Kristuspäivä 2017 kutsuu Turkuhalliin

”Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, jotta tämä kansa oppisi, että sinä, Herra, olet Jumala! Vastaa ja käännä heidän sydämensä taas puoleesi!” – (1 Kun. 18:37)

Näin rukoili profeetta Elia Israelin puolesta, kun kansan sydämestä käytiin taistelua. Tämä on myös Kristuspäivän johtoajatus, kun kristityt kautta maan tulevat yhdessä rukoilemaan Suomen puolesta.

Uskon päivä 30.3. kutsuu rukoukseen

Uskon nimipäivä on hyvä päivä rukoilla oman paikkakunnan puolesta. Eri seurakunnissa järjestetään tuolloin rukousiltoja. Samanaikaisista tilaisuuksista tulee kuin yksi iso rukoustapahtuma.

Rukousta voi toteuttaa eri tavoin. Rukouksen pohjaksi voi etsiä tietoa paikkakunnan tarpeista ja haastatella päättäjiä.  Uskon päivänä voi lähteä yhdessä vaikkapa rukouskävelylle valituille alueille. Kävelyn aikana voi kohdatuille ihmisille lahjoittaa kutsun seurakuntaan tai Siunausta sinulle kortin.

Sivut