Rukouksen vuosi 2017

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta! Vuonna 2017 vietämme myös reformaation (uskonpuhdistuksen) alkamisen 500 vuotismerkkivuotta. Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen "tuplajuhlavuosi" on erinomainen mahdollisuus esim. vahvistaa paikallista kristittyjen yhteyttä, kohdata erilaisia ihmisiä luontevalla tavalla esim. juhlien ym. paikallisten tapahtumien kautta, sekä pitää esillä sitä, mikä merkitys Raamatulla ja uskolla on ollut Suomelle – ennen ja nyt. Vuosi kutsuu meitä myös rukoukseen Suomen puolesta.

Tietoa juhlavuodesta löydät mm. sivuilta www.suomalainenusko.fi (SEA) sekä www.refomaatio2017.fi (ev.lut. kirkon merkkivuoden sivut)

RUKOUS SUOMEN PUOLESTA

Haluamme matkata juhlavuoden läpi rukoillen. Aiheeseen liittyen on noussut monia paikallisia ja valtakunnallisia rukousaloitteita. Tulossa on paikallisia ja valtakunnallisia rukous- ja ylistystapahtumia ym. Rukous näkyy myös mediassa eri kanavilla.

Tapahtumakalenterin löydät mm. sivulta www.suomalainenusko.fi/tapahtuu 

RUKOUSKETJU

Tervetuloa mukaan juhlavuoden rukousketjuun - haluamme täyttää ison osan koko juhlavuodesta rukouksella Suomen puolesta.  Lue lisää täältä!  

Entä onko sinun sydämelläsi rukoukseen ja Suomeen / juhlavuoden teemoihin liittyvä näky? Millaisia yhteisiä askelia voisimme ottaa vuonna 2017? Millaisen Suomen haluamme nähdä, ja millaisia askelia rukouksen ja ylistyksen alueella voimme yhdessä ottaa tuota näkyä kohti?

Katso myös TV7:n maakunnalliset rukousviikot!

Mistä sinä haaveilet? Ota yhteyttä: rukous@suomenea.fi 

Terveisin,

SEA:n rukousverkosto sekä juhlavuoden ja KRV:n rukoustiimit

Lisätietoa:
Suomalainen usko -juhlavuosi: www.suomalainenusko.fi
Armoa 2017! -reformaation merkkivuosi: www.reformaatio2017.fi
Suomen Evankelinen Allianssi:  www.suomenevankelinenallianssi.fi