Isänmaan puolesta -rukoustapahtuma

2016-11-25 (Koko päivä) - 2016-11-26 (Koko päivä)

Isänmaan puolesta -rukoustapahtuma 25.-26.11.

Iso Kirja -opistolla Keuruulla

Suomi tarvitsee rukousta – kaikkien meidän puolesta!

Jos Jumala suo, vuonna 2017 itsenäinen isänmaamme Suomi täyttää 100 vuotta. Ensi vuonna tulee kuluneeksi myös 500 vuotta uskonpuhdistuksesta, jolla on ollut suuri vaikutus myös oman maamme hengelliseen perintöön. Suomen vapaakristilliset yhteisöt juhlistavat merkkivuotta yhdessä teemalla ”Suomalainen usko” Juhannuskonferenssin 2017 yhteydessä. Jippii-kuorojen Ristin maa -kiertue on myös tärkeä osa juhlavuoden ohjelmaa.

Haluamme valmistautua juhlavuoteen kansallisella rukoustapahtumalla ”isänmaan puolesta”. Haastamme kaikista seurakunnista esirukoilijoita mukaan. Rukoilemme Suomen kansan ja sen päättäjien puolesta, kotien ja koulujen puolesta, taloustilanteen ja maahanmuuttajien puolesta, seurakuntien ja niiden vastuunkantajien puolesta sekä myös henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta.

Viikonlopun ohjelmasta ja opetuksesta vastaavat useista rukousseminaareista tunnettu Hyvä Sanoma ry:n koordinaattori Helena Kärkkäinen, Iso Kirja ry:n johtaja Marko Halttunen sekä kansanedustaja Mika Niikko.

Rukous- ja ylistyslauluihin johdattaa Praisement-lauluryhmä Keuruulta.

Hinta: 99 € /hlö. Hinta sisältää ohjelman, ruuat, majoituksen sekä varausmaksun. Ilmoittautumisajan umpeuduttua kurssin hinta on 99 € + 17 €. Jos osallistuminen perutaan viimeistään päivää ennen tapahtuman alkua, veloitetaan vain 17 €:n varausmaksu. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitetaan täysi osallistumismaksu 99 €. Iso Kirja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
http://isokirja.fi/kurssi/isanmaanpuolesta