Tulevaisuus ja toivo – En framtid och ett hopp

2016-11-11 17:00 - 2016-11-13 12:00

Viljelijäpäivät Ähtärissä 11.-13.11.2016

Bondedagar i Ähtäri 11-13.11.2016

Suomalainen maatalous elää vaikeita aikoja, ja monen viljelijän muutoinkin raskasta työtaakkaa lisää epävarmuus tulevasta. Kaiken keskellä taivaassa on kuitenkin Jumala, joka kuulee rukouksemme. Hän voi ja haluaa antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Pohjanmaalla viljelijät ovat jo muutaman vuoden ajan kokoontuneet rukoilemaan yhdessä ja rohkaisemaan toisiaan. Haave koko Suomen kattavasta kristittyjen viljelijöiden yhteydestä elää vahvasti. Sitä varten kutsumme marraskuussa viljelijöitä kaikkialta Suomesta yhteiseen tapaamiseen Ähtäriin. On aika tulla yhteen Jumalan eteen, rukoilemaan ja rohkaisemaan toinen toisiamme.

Saamme vieraaksemme sveitsiläisen pastori Andreas Kellerin, joka johtaa kristittyjen viljelijöiden toimintaa kotimaassaan. Muissakin Euroopan maissa kristityt viljelijät ovat viime vuosina alkaneet tulla yhteen rukoilemaan ja rohkaisemaan toisiaan. Herbert Nyman tuo terveiset Ruotsista, missä on jo 30 vuoden ajan toiminut kristittyjen viljelijöiden järjestö Kristna Bönder.

Ylistystä johtavat Zacharias ja Tiina Fjellander.

Tapahtumassa käytetään suomea, ruotsia ja englantia; kaikki tulkataan.

Lapsille järjestetään opetusten aikana omaa ohjelmaa.

Viljelijäpäivien järjestelyistä vastaa suunnittelutiimi, johon kuuluvat Kaj & Inge-Gerd Nylund Uudestakaarlepyystä, Hans & Vuokko Örnberg Mustasaaresta, Liisa Ahokas Ähtäristä ja Iina Mattila Helsingistä. Tapahtuma on yhteiskristillinen.

Katso tarkempi ohjelma

Lisätietoa myös osoitteesta www.kristitytviljelijat.fi / www.kristnabonder.fi.

Tapaaminen pidetään Ähtärissä Honkiniemen leirikeskuksessa. Sitovat ilmoittautumiset  sähköpostilla (kristitytviljelijat(a)gmail.com), soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 040 546 7744 (Kaj Nylund). Ilmoittaudu heti, mutta viimeistään 24.10.2016.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!