Turku rukoilee su 1.1. klo 16 ja 18.30:

2017-01-01 16:00 - 18:30

Kristittyjen yhteinen uudenvuodenjuhla, Mikaelinkirkko

Klo 16 Perhejuhla: Ristin maa -kiertueen avaus, Jippii-kuoro, Kings kids -tanssiryhmä. Lue lisää.
Klo 18.30 Kohti Kristuspäivää -rukouskiertueen avaus, Jippu & Jippii-kuoro, Pasi Jaakkola. Lue lisää.   
 
Profeetta Elia astui kansan eteen ja sanoi: "Herra, Abrahamin, Iisakin ja Israelin Jumala! Tulkoon tänä päivänä tiettäväksi, että sinä olet Jumala Israelissa ja että minä olen palvelijasi ja olen tehnyt kaiken tämän sinun käskystäsi. Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, jotta tämä kansa oppisi, että sinä, Herra, olet Jumala! Vastaa ja käännä heidän sydämensä taas puoleesi!" Silloin Herran tuli iski alas. Se söi polttouhrin ja puut sekä alttarin kivet ja mullan ja nuoli ojasta veden. Kun kansa näki tämän, kaikki heittäytyivät kasvoilleen ja huusivat: "Herra on Jumala! Herra on Jumala!" (1.Kun.18:36-39)
 
Moni on näinä aikoina huolissaan Suomen hengellisestä tilasta. Tilanteemme on kuitenkin loistava verrattaessa profeetta Elian ajan Israeliin. Israelin hengellinen tilanne oli karmea. Luopumus oli suurta ja Baalin profeettojen keskellä oli vain yksi Herran profeetta, Elia. Silti kaikki oli hyvin, koska Herran hallintavalta oli ja on suvereeni.
 
Jumalan johdatuksesta Elia haastoi epäjumalienpalvelijat ja luotti, että Elävä Jumala ilmestyisi hänen alttarillaan. Rukous tuotti tulosta, Herra ilmestyi ja kansa uskoi jälleen häneen. Tätä rukoilemme  Kristuspäivässä 2.12. Turkuhallissa (Gatorade Center). Pyydämme, että kun Suomen jokaisesta kunnasta ja kirkkokunnasta kokoonnutaan yhteen rukoilemaan, voisi Herra ilmestyä ja siunata kansaansa.
Kristuspäivää valmistellaan rukouksella ja paastolla - juuri sinua tarvitaan: sitoudu juhlavuodeksi rukoilemaan Suomen ja sen kansan puolesta päivittäin.

Turku rukoilee pastoritiimin puolesta
Pasi Jaakkola, Mikaelinseurakunta

KEVÄÄN TURKU RUKOILEE TILAISUUDET:
Ke 1.2. klo 19 Turku rukoilee, Turun helluntaiseurakunta (Puistokatu 6)
To 2.3. klo 19 Turku rukoilee, Pelastusarmeija (Hämeenk. 20)
La 1.4. klo 14–17 Kohti Kristuspäivää rukouspäivä, Hopeseurakunta (Tuureporink. 10).
Klo 18 Turku rukoilee -ilta
Ti 2.5. klo 19 Turku rukoilee, Martinkirkko (Ilpoisten piiri)
 —————
RUKOUSAIHEET tammikuu 2017:
1. Siunausta ja herätystä Suomen juhlavuoteen 2017 (1.Kun.18:37)
2. Jumalan aikaan saamaan muodonmuutosta Turun seudulle (Room.12:1-2)
3. Kristuspäivän (2.12.2017 Turkuhallissa) valmistelut (1.Kun.18:38-39)