Kristuspäivä 2.12.2017

Näkymä vuoden 2008 Kristuspäivästä Turkuhallissa.

Kristuspäivä 2017 kutsuu Turkuhalliin

”Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, jotta tämä kansa oppisi, että sinä, Herra, olet Jumala! Vastaa ja käännä heidän sydämensä taas puoleesi!” – (1 Kun. 18:37)

Näin rukoili profeetta Elia Israelin puolesta, kun kansan sydämestä käytiin taistelua. Tämä on myös Kristuspäivän johtoajatus, kun kristityt kautta maan tulevat yhdessä rukoilemaan Suomen puolesta.

Toinen Kristuspäivän johtoajatus on yhteys (Joh. 17:20-21). Tapahtumaan kutsutaan rukoilijoita kaikista kirkoista ja liikkeistä sekä Suomen jokaisesta kunnasta.  Yhteen tulemisemme ja rukouksemme ovat rakkaudenosoituksemme Jeesukselle. Se on myös paras lahjamme 100 vuotta täyttävälle kotimaallemme. Meillä on paljon mistä voimme yhdessä kiittää. Jumala on ihmeellisesti ja armollisesti varjellut ja auttanut kansaamme tähän asti. Se ei ole itsestäänselvyys vaan suuri kiitosaihe.

Maassamme on monia isoja ja pieniä rukousaloitteita, rukousryhmiä ja monia yksinään rukoilevia. Kristuspäivä on oivallinen tilaisuus koota kaikki tämä rukous näkyväksi. Se rohkaisee eteenpäin. Tule mukaan.

Jokaisesta Suomen kunnasta tarvitaan lipunkantaja ja hänelle rukouspari.

Tarkista sivuilta www.kristuspaiva.fi, onko oma kuntasi jo edustettuna.  Voisitko sinä olla siinä tehtävässä tai tunnetko jonkun, jota voisit rohkaista mukaan? Suuremmissa kunnissa lipunkantajan vahvistuksena voisi olla useamman hengen ryhmä.

Lipunkantajaksi ja rukouspariksi ilmoittaudutaan Kristuspäivän sivulta: https://www.kristuspaiva.fi/ilmoittautuminen

Samalla sivulla löydät myös linkin, jonka kautta pääset lunastamaan lippusi tapahtumaan.  Lipun hinta on nyt 12,50 euroa ja myöhemmin 15 euroa. Ryhmälippu on 9,50/osallistua, ryhmä vähintään 10 henkeä.

Jos tarvitset paperiesitteitä, voit tilata niitä osoitteesta:  info@kristuspaiva.fi

Jos olet Facebookissa, ’Tykkää’  Kristuspäivän sivusta ja Kristuspäivän kuulumisia omalla sivullasi.

RUKOUSAIHEITA Kristuspäivän puolesta:

  • Kuntien lipunkantajien löytyminen ja rukousinnostuksen nouseminen paikkakunnilla kautta maan. Innostusta lähteä tapahtumaan kaikkialta Suomesta.
  • Eri sukupolvien rukousyhteyden rakentuminen ja vahvistuminen paikkakunnilla ja Kristuspäivässä.
  • Yhteys ruotsinkielisiin paikkakuntiin.
  • Näkyvyys mediassa sopivalla tavalla ja hyvässä hengessä.
  • Pyhän Hengen täyteyttä Turkuhalliin
  • Että kaikki kulut saadaan katettua.
  • Siunausta ja Jeesuksen veren suojaa tapahtuman vastuunkantajille ja heidän läheisilleen.  Järjestelyjen ydintiimissä ovat Panu Pitkänen, Pasi Jaakkola ja Hanne Tuulos.
  • Osaavia tekijöitä kaikkiin käytännön tehtäviin.

 

Kysy bussiretkeä kotipaikkakuntasi seurakunnista!

Järjestäjät: Hengen uudistus kirkossamme, Kansan
Raamattuseura Ja Turun seudun seurakunnat
Yhteistyössä: Radio Dei

 

Lue lisää seurakuntalaisesta: