Suomen rukousviikot

SUOMEN RUKOUSARMEIJA TIIVISTÄÄ RIVEJÄÄN                
                                               
”Työ on suuri ja laaja, ja me olemme muurilla hajallamme, kaukana toisistamme. Missä kuulette torven soivan, sinne kokoontukaa meidän luoksemme. Meidän Jumalamme sotii meidän puolestamme”.                                  
Neh. 4:19-20

Suomi ja koko maailma syöksyy nopeasti kohti Jumalan vihan ja tuomioiden aikaa. Juuri samaan aikaan Jumala on nostamassa Suomessa rukousarmeijaa, jolla on Jumalan antama auktoriteetti torjua vihollisen hyökkäyksiä ja julistaa ennalleenasettamista kansamme ylle.

Herra Sebaot on ottanut TV7:n käyttöönsä ”Suomen sofariksi” kutsumaan eri puolilla maata olevia rukoilijoita ja rukousryhmiä yhteiseen rukoukseen.

Rukousmaakunnat ja vastuuviikot

Rukousrintaman tiivistämiseksi Suomi on jaettu 12 maakunnalliseen alueeseen, joista jokainen vastaa vuoroviikollaan rukouksesta Suomen puolesta. Rukousvuoroja tulee noin neljä vuodessa.

Kuinka liitymme rukousrintamaan?

TV7:n nettisivuilla www.tv7.fi/suomen-rukousviikot on tarkempaa tietoa rukousviikoista, maakunnista ja niille jaetuista viikoista.

Tarkasta sivuilla olevasta kartasta oman maakuntasi vastuuviikko. Viikko alkaa aina
maanantai-aamuna ja päättyy sunnuntai-iltaan.

Ilmoittaudu ja/tai ilmoita rukousryhmäsi/seurakuntasi TV7:n rukousviikkojen koordinaattori Marita Rautiolle joko nettisivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla: marita.rautio@tv7.fi .

Rukousaiheet

Lähetämme kaikille ko. rukousviikkoon ilmoittautuneille sähköpostiviestin, jossa on edellisiltä rukousviikoilta tulleita viestejä ja uusia rukousaiheita.

Kuinka rukoilemme

Rukousviikolla rukouksen aika, tapa ja muoto on vapaasti päätettävissä sen mukaan miten resursseja on ja miten Pyhä Henki johtaa. Esimerkiksi voi rukoilla puhelimessa rukousparin kanssa, järjestää rukousketjuja, 24/7-rukousta, rukouskokouksia, rukouskävelyjä jne. Yhteiset rukouskokoukset ovat suositeltavia jos vain mahdollista.

Rukoustapahtumat

Maakunnat voivat jo hyvissä ajoin sopia erilaisista rukoustapahtumista, koska vastuuviikot ovat nyt jaettu jo vuoden 2017 loppuun.

Ilmoittakaa tällaisista tapahtumista (sähköposti marita.rautio@tv7.fi), niin tiedotamme niistä  nettisivuillamme rukousviikkoinfon yhteydessä.

Raportointi

Lähetä rukousviikon jälkeisenä maanantaina vapaamuotoinen raportti rukousviikon kokemuksista: marita.rautio@tv7.fi

Kerro myös mahdolliset uudet ajankohtaiset rukousaiheet ja Pyhän Hengen antamat ilmestykset tai sanomat.

Ne lähetetään viikon alkaessa seuraavaan maakuntaan, joka jatkaa rukousta niiden puolesta. Näin saamme voittoja isoissakin asioissa.

Lisätietoja ja yhteystiedot
TV7 rukouskoordinaattori Marita Rautio
sposti marita.rautio@tv7.fi
puh. 050 569 7377

Ilmoittautumislomake ja lisätiedot: www.tv7.fi/suomen-rukousviikot

Muista myös: Paasto- ja rukouspäivät Suomen puolesta

 

TV7 järjestää joka toinen kuukausi kansallisen paasto- ja rukouspäivän ja sen yhteydessä
suoran rukousohjelman. Ohjelmassa kuullaan myös raportteja maakuntien rukousviikoilta.
Tulkaa  mukaan myös tähän rukousarmeijan ”kansalliseen rukouskokoukseen”!