Rukoushälytys - Eduskuntavaalit 14.4.2019

RUKOUSHÄLYTYS – EDUSKUNTAVAALIT 14.4.2019

”Jeesus sanoi, kuka minuun koski?” Luuk. 8:45

Rakkaat esirukoilijat kaikkialla Suomessa
Nyt on aika puhaltaa rukouspasuunaan kaikkialla Suomessa.
Maamme tulevaisuudesta päättävät kansanedustajat valitaan 14.4.2019 (ennakkoäänestys 3.-9.4.), vaalikaudelle 2019-2023.
Suomi tarvitsee meidän kaikkien rukouksia, mikään rukous ei nyt ole tarpeeton.

Yksi lempiajatuksiani on: Rukous herättää Jumalan huomion ja mielenkiinnon.  Raamatusta näemme, kuinka monet hädässä huusivat Jeesuksen puoleen tai koskivat häneen, ja Jeesuksen huomio kiinnittyi heihin. Ystävät, NYT on meidän aikamme korottaa äänemme Taivaan puoleen Suomen hyväksi. On huudettava ja koputettava niin lujaa, että koko taivas herää, suorastaan häiriintyy kääntämään huomionsa Suomen puoleen. Oi miten haluaisin nähdä Jeesuksen nousevan ylös valtaistuimeltaan ja sanovan nuo sanat: Kuka minuun koski? Ja, heti enkelit vastaisivat hänelle: ne ovat suomalaiset rukoilijat, joiden sydämet ovat kääntyneet sinun puoleesi.

Ystävät, maamme yllä on voimakas antikristillinen henki, jonka vain palava ja antautunut rukous voi pysäyttää.

- Rukoilemme maahamme vanhurskaita (oikeudenmukaisia) ja jumalisia päättäjiä, jotka luottavat enemmän Jumalan viisauteen, kuin omaansa. Sellaisia päättäjiä, jotka kääntävät kansakuntamme kohtalon ja tämä sekularisoituminen pysähtyy ja kristinuskosta nousevat arvot tulevat jälleen kunniaan.

- Rukoilemme, että kristityt heräävät äänestämään kristittyjä, jos näin tapahtuu, niin meillä voi olla eduskunnassa enemmän kristittyjä kansanedustajia kuin koskaan Suomen historiassa.

- Rukoilemme kristittyjä asettumaan ehdokkaaksi ja kantamaan vastuuta maamme tulevaisuudesta. Eduskuntavaaliehdokkaiden viimeinen asettamispäivä on tiistaina 5.3.

TARVITSEMME NIIN PALJON RUKOUSTA KUIN MAHDOLLISTA!

Suomessa on useita rukousaloitteita, joihin voimme osallistua. Tärkeää on, että pidät rukouskutsua ja näitä mahdollisuuksia esillä kaikissa omissa verkostoissasi, sosiaalisessa mediassa ja lähipiirissäsi.

Antero Laukkanen
Kansanedustaja, sosiaalineuvos
Lakivaliokunnan jäsen
antero.laukkanen@eduskunta.fi

Tässä joitakin yhteisiä rukousaloitteita, joihin voi liittyä mukaan:
Keskipäivällä klo 12 - pysähdy rukoilemaan siellä missä olet.
Helsinki rukoilee -verkoston kutsu seurakunnille 40 päivän paasto- ja rukousvartioon 5.3. -  13.4.2019  - Lisätiedot ja ilmoittautumiset mukaan: jorma.lahikainen@gmail.com
TV7:n rukousverkosto - https://www.tv7.fi/muurinaukossa/
Domini Life – ilmainen rukoussovellus ja rukousmuistutus puhelimeesi
https://domini.life/