King’s Ministries

King’s Ministries haastaa uskovia, rukousryhmiä ja seurakuntia esirukoukseen oman paikkakuntansa puolesta. 

Vierailemme seurakuntien ja muiden kristillisten yhteisöjen kutsusta rohkaisemassa ja auttamassa rukoustyöhön. Opetusta rukouksesta tarvitaan, erityisesti siitä, mitkä asiat ovat merkityksellisiä kokonaisen kaupungin puolesta rukoiltaessa. Samoin, miten seurakuntien yhteinen esirukous johtotiimeineen voidaan järjestää.

Palvelemme näissä asioissa myös sekä Pohjoismaissa, että muualla Euroopassa. Päivi Heikkilän esirukouskirja ”Herra antaa teille kaupungin” on käännetty englannin, viron, norjan, tanskan ja puolan kielelle. Itävallassa on parhaillaan käännöstyö meneillään saksan kielelle. Olemme olleet jakamassa näkyä ja opettamassa esirukouksesta kaupunkien puolesta näissä maissa kutsuttuna seurakuntien tai rukousliikkeiden taholta.

Vuonna 2016 syyskuussa olemme Ukrainassa nostamassa kaupunkirukousarmeijaa Odessan, Bolgradin ja Izmailin kaupunkeihin. Kun vierailemme seurakunnissa kerromme koko maan laajuisesta näystä mobilisoida esirukous maan jokaiseen kaupunkiin ja kylään. Lokakuussa olemme toistamiseen samalla asialla Itävallassa, jossa nyt on kutsuttu koolle alueittaiset rukouskenraalit saamaan opetusta ja rohkaisua. Jokaisessa maassa Jumalalla on oma strategiansa maanlaajuisen kaupunkirukousarmeijan mobilisoimiseen.

Kiitos esirukouksistasi kaupunkirukoustyön edistymiseksi Euroopassa. Keväälle 2017 on alustavasti suunnitelmia Romanian, Albanian, Kroatian ja Makedonian vierailuille.

King’s Ministriellä on Helsingissä, Pasilassa rukoushuone työmme puolesta, sekä Suomen asioissa, että Euroopan. Jos haluat olla mukana rukoustyössä, ota yhteyttä meihin sähköpostitse.

Tarkemmin tapahtumistamme kotisivuillamme www.kingsministries.fi

Yhteystiedot:

Päivi Heikkilä
kingsministries@hotmail.com