Stadin Rukouksen talo

Stadin Rukouksen talo on rukouskäyttöön pyhitetty tila Helsingin keskustassa osoitteessa Kaisaniemenkatu 8. Se on avoinna kaikille rukousta kaipaaville joka arkipäivä klo 11-16 ja tiistaisin klo 11-19 (suljettu 13.6.-3.8.2014). Siellä voi viipyä rukouksessa yksin tai rukoilla yhdessä talon rukouspäivystäjän kanssa, joita on aina kaksi paikalla Rukouksen talon aukioloaikaan.

Päivystäjät ovat valmiina rukoilemaan talossa vierailevien puolesta kantaen heidän taakkojaan yhdessä Jumalan eteen. Rukouksen taloon voi tulla rukoilemaan myös oman ystävän kanssa. Stadin Rukouksen talossa on oma paikka nuorille. Puoli kerrosta ylöspäin on "Ylis", nuorten ja opiskelijoiden rukoustila.

Talon muuta toimintaa

Toivomme, että Rukouksen talo täyttyisi rukoilijoita ja rukousryhmistä, jotta se täyttyisi Jumalan läsnäolosta niin, että tämän läsnäolon voisivat aistia ohikulkijatkin, astua sisään ja löytää Jeesuksen elämäänsä.

Stadin Rukouksen talon aamu- ja ilta-ajat ovat varattavissa eri järjestöjen, seurakuntien ja tahojen rukousryhmille. Monissa nyt kokoontuvissa ryhmissä rukoillaan jonkin erityisen aiheen puolesta, kuten päättäjien, Israelin tai vainotun seurakunnan puolesta. Ryhmiä on myös erikielisiä. Ryhmät ovat avoimia kaikille. Rukouksen taloa voi varata rukouskäyttöön myös yksittäisiä rukoustilanteita varten.

Stadin Rukouksen talo järjestää säännöllisesti rukousopetusta ja rukoustapahtumia. Talolla järjestetään kerran vuodessa Rukouksen talon ohjaajakoulutus tarkoituksena laajentaa Rukouksen talojen verkostoa Suomessa. Rukouksen taloja on 23 eri paikkakunnalla.

Lisätietoja löydät nettisivuiltamme osoitteesta:
http://www.kansanraamattuseura.fi/stadi