Rukoilemalla Lohja Kristukselle

OLETKO VALMIS TAISTELEMAAN?
Jumalan tahto on, että jokainen ihminen kuulisi evankeliumin ja ottaisi vastaan Jeesuksen omana Vapahtajanaan.

Esirukoilijan tehtävänä on vaikuttaa rukouksillaan niin, ettei vihollisen näkymättömät voimat pääse estämään evankeliumin työtä. Luuk.2: 10 Jeesus sanoo "Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa”.

Jokainen kristitty ihminen, joka rakastaa Jumalaa, myös rukoilee. Mitä enemmän hän rukoilee ja seurustelee Jumalan kanssa, sitä enemmän Hänen
rakkautensa kasvaa ihmisessä. Ja ihmiset ympärillä näkevät muutoksen, koska Kristuksen valo loistaa rukoilijasta. Gal.2: 20 “ Minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa”.

Marraskuussa 2013 käynnistyi Rukoilemalla Lohja Kristukselle.

Mitä se tarkoittaa?

Ensinnäkin kaupunkimme on saarrettu rukouksella! Kaupunkimme kristityt eri kirkkokuntiin katsomatta puhaltavat yhteen hiileen – eli
esirukoilevat. Viikon jokaisena päivänä (maanantaista – sunnuntaihin) on oma seurakunta - kirkko/yhteisö, jotka rukoilevat kaupunkimme asioiden puolesta ja ihmisten pelastumisen puolesta.

Rukoustapaa ei ole ns.”kiveen lyöty”, vaan jokainen voi omalla tavallaan rukoilla esim. töissä, kaupassa kassajonossa, rukouskävellen ystävänsä kanssa, rukousiltaa viettäen joko omassa seurakunnassaan tai ystävien seurassa, autolla ajaessa ym. Rukoilla voi missä vaan ja milloin vaan. Pääasiana on kuitenkin se, että joka päivä kaupunkiamme kannetaan Herran eteen.

Vastuunkantajat rukoilevat yhdessä

Kerran kuukaudessa Rukoilemalla Lohja Kristukselle - mukana olevat seurakunnat, kirkot ja yhteisön vastuunkantajat kokoontuvat yhteen keskustelemaan ja rukoilemaan tulevien tapahtumien puolesta. Erityisesti vastuunkantajat saavat rakentua ja iloita toistensa seurasta.

Facebook

Rukoilemalla Lohja Kristukselle - on oma facebook-sivusto, jossa päivittäin vaihtuu rukousaiheet. Ideana on se, että “yhdellä silmäyksellä” voi lukea kaupunkirukousaiheen ja huokaista Jumalan puoleen. https://www.facebook.com/rukoilemallalohja.kristukselle

Useita rukousryhmiä:

Kaupungissamme toimii useita yhteiskristillisiä rukousryhmiä, jotka kokoontuvat säännöllisesti, joko koteihin tai seurakuntiin. Täsmärukousryhmät saavat sähköpostilla akuutteja rukousaiheita.

Yhteiskristillinen kaupunkirukousilta:

Syksystä 2014 lähtien kristityt ovat kokoontuntuneet kerran viikossa paikalliseen Vapaaseurakuntaan rukoilemaan.

Rukousiltojen vetovastuut ovat jaettu niin, että joka viikko on eri seurakunta, kirkko tai kristillinen yhteisö jotka omalla tavallaan vievät iltaa eteenpäin.

Lyhyen hengellisen osuuden jälkeen rukoillaan kaupungin asioiden ja seurakuntien puolesta. Illat ovat olleet todella antoisia! Yhteiskristillisissä kaupunkirukousilloissa saa kokea, kuinka Jumalan rakkaus yhdistää Kristuksen ruumiin - jäsenet toimimaan ja rukoilemaan yhdessä oman kaupungin parhaaksi.

Eräs mies näki näyn:

Koti, jossa oli kolme makuuhuonetta.

Yksi makuuhuone oli koristeltu prinsessateemalla, toisessa huoneessa asusteli hevosia rakastava henkilö ja huoneen seinät olivat täynnä heppajulisteita. Kolmannen huoneen seinät olivat vuoratut mopo- ja musiikkiaiheisilla julisteilla. Jokainen huone oli aivan eri
näköinen ja värinen.

Perheen ruokailuaika tuli ja kaikki kolme lasta tulivat yhteisen pöydän ääreen syömään. Koko perheen ruokailu sujui rauhallisesti ja rakastavassa ilmapiirissä.
Näky tarkoittaa sitä, että jokaisella perheen lapsella oli omannäköinen ja värinen huone tiettyine tunnelmineen, mutta he olivat kuitenkin samaa perhettä ja rakastivat ja kunnioittivat toinen toisiaan.

Kaupungin eri seurakunnat ovat kuin huoneita, jotka ovat eri näköisiä, mutta olemme kuitenkin samaa Kristuksen perhettä. Hyväksytään, kunnioitetaan ja rakastetaan toisiamme, sillä siitä meidät tunnetaan.

Jeesus rukoili jäähyväisrukouksessaan näin: "Minä en rukoile vain heidän puolestaan, vaan myös niiden puolesta, jotka heidän todistuksensa tähden uskovat minuun. Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Niin tulee heidänkin olla yhtä meidän kanssamme, jotta maailma uskoisi sinun lähettäneen minut.

"Sen kirkkauden, jonka sinä olet antanut minulle, olen minä antanut heille, jotta he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä. Kun minä olen heissä ja sinä olet minussa, he ovat täydellisesti yhtä, ja silloin maailma ymmärtää, että sinä olet lähettänyt minut ja että olet rakastanut heitä niin kuin olet rakastanut minua.” Joh.17:20-23

Kysyn sinulta saman kysymyksen joka on otsikkona:
Oletko valmis taistelemaan eli rukoilemaan, jotta Jumalan Hengen tuli syttyisi täyteen roihuun itsessäsi, seurakunnassasi ja kaupungissasi?

Jos haluat tietää enemmän, niin ota yhteyttä.

Sonja Plagens
sonjaplagens@gmail.com