Böneskola med Patrik Sandberg

Himlen TV7 kommer ut med en fräsch och stark programserie som är ämnat för att mobilisera och utrusta individer, smågrupper och församlingar till effektiv bön!

Programledare är Patrik Sandberg, en av böneledarna för Sverigebönen, det nationella bönenätverket i Sverige.

Ta del av informationen nedan samt den bifogade broschyren. Dela med er av informationen till era egna nätverk och var med och väck en bönearmé för vårt land! Om ni även har möjlighet att dela ut den bifogade broschyren i tryckt format i er församling eller i andra sammanhang, så beställ gärna från mig. Ange antal och postningsadress, tack, så skickar vi iväg dem.

För en intervjuartikel med Patrik samt för att se en trailer för serien, gå till: http://www.himlentv7.se/patrik-sandberg/

Lär känna Patrik Sandberg genom att se på denna intervju:

I närbild: Patrik Sandberg - Ledare och mentor för förebedjare
Patrik, en av ledarna för Sverigebönen, har haft bl.a. den kände förebedjaren Kjell Sjöberg som sin mentor och nu upprustar han själv yngre generationer. Ta del av nycklar till brinnande bön!
http://www.himlentv7.se/vod/player/?program=47083

Se även:
På resa med kanalen del 5: Bön för våra nationer
Patrik Sandberg, böneledare för Sverigebönen, samtalar med Daniela Persin om hur förbön för våra nationer och för hela Norden är en förutsättning för att Gud kan sända en väckelse.
Se på www.himlentv7.se
Söndag 27.9 kl. 21:45 (finsk tid)
Repris: Tisdag 29.9 kl. 23:00 och lördag 3.10 kl. 19:30

Serien kommer även ut textad till finska på TV7plus.fi från söndagen den 4.10 kl. 20 och på TV-kanalen Taivas TV7 från onsdagen 6.1 kl. 19.30.

En finskspråkig broschyr i pdf-format blir färdig denna vecka. Låt mig veta ifall du vill ha den.

Låt oss samarbeta för att möjligast många bönealtare blir etablerade och förstärkta i Finland!