Rukousketju

Vuosi 2017 - rukouksen vuosi

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi on meneillään! On selvää, että maamme tarvitsee rukousta! Juhlavuosi on myös kutsu  suomalaisille omaan ja yhteiseen rukoukseen maamme puolesta. Herrnhutissa rukoilitiin tauotta yli 100 vuotta... Pystyisimmekö yhdessä täyttämään juhlavuoden rukouksella?

Voit varata ajan rukousketjusta lähettämällä nimesi (tai ryhmäsi nimen), kotipaikkakuntasi ja haluamasi viikoittaisen rukousajan osoitteeseen rukous@suomenea.fi. Voit varata säännöllisen viikoittaisen tai kuukausittaisen ajan (tai useampia) määräajaksi - tai jopa vuodeksi eteenpäin. Alla näkyvään rukouskalenteriin tulee näkyviin vain etunimesi/nimimerkki ja paikkakunta (esim. Janne, Muonio). Rukousketjussa mukana oleville lähetämme sähköpostilla rukousaiheita ja tiedotteita harvakseltaan, n. kerran kuukaudessa tai parissa. 

Tämä on yksi idea rukouksesta Suomen puolesta. Millaisesta yhteisestä rukouksesta sinä haaveilet? Ota yhteyttä: rukous@suomenea.fi

Myös maakunnilla on TV7:n koordinoima maakuntien rukousketju Suomen puolesta. Lue lisää täällä

Katso vapaat ajat kalenterista alla ja varaa omasi! (Kalenteri toimii parhaiten mm. selaimilla Chrome, Firefox ja MS Edge. Jos alla ei näy upotettua Google-kalenteria tai tapahtumia siinä, avaa kalenteri tästä linkistä: Rukousketju 2017 - suora linkki kalenteriin )